Fysiek welzijn

Ontdek je ware potentieel
Voor dat je boekt

Stap #1: Leer ons kennen

Om te begrijpen wie wij zijn, wat wij doen en waar wij voor staan, check onze introductievideo bovenaan deze pagina en neem ook een kijkje op onze Instagram profielen.

Heb je vragen neem even contact met ons op via Instagram.

Stap #2: Is coaching iets voor jou?

Coaching is een investering in jouw toekomstige zelf. Jouw doelstellingen kunnen enkel worden bereikt als wij beide doen wat nodig is.

Vraag jezelf af of jij echt klaar bent om alles te geven om jouw doelstellingen te bereiken, dan is succes gegarandeerd.

Stap #3: Wat kan je verwachten

Coaching is teamwerk. Wij helpen jou zo goed mogelijk om jouw doelen te behalen. Om dat te doen, moeten wij samenwerken als een team.

Wij kunnen jou de weg laten zien, maar je zal toch zelf die weg moeten  bewandelen.

Stap #4: Intakegesprek

Tijdens ons eerste gesprek geven wij jou een overzicht van onze service, beantwoorden wij jouw vragen en leren wij elkaar kennen.

Dit om te verzekeren dat er een klik is.

Het lijkt erop dat jij klaar bent voor coaching! Boek een intakegesprek bij de soort coaching die jij graag zou willen.

Start!

Onze klanten zien verbluffende resultaten
die jij ook kan ervaren

Mika Van Den Bongard

Een van de meest gepassioneerde coaches van Nederland en België onder 1 dak en dan ook nog eens altijd een topsfeer. Hier voel je vanaf moment 1 thuis

Shana Laenen

Dankzij de coaching van Simon en zijn persoonlijke aanpak ben ik niet enkel fysiek aan het groeien, maar ook mentaal! Hij luistert naar wat je te zeggen hebt en kijkt dan samen met jou naar hoe je optimaal kan groeien! Hij kwam voor mij op het juiste moment en heeft er voor gezorgd dat ik voor het eerst in mijn leven kan zeggen dat ik zelfvertrouwen heb!

Glenn Aussems

Het team, de coaching, de betrokkenheid, alle factoren zorgen voor niet alleen de fysieke growth, maar ook de mentale growth. 🖤

Chanou Leeters

Reroot Coaching is meer dan alleen coaching. Het is een soort thuiskomen. Zo warm en betrokken, maar vooral het feit dat ze niet alleen voor fysiek groeien gaan, maar juist voor groeien in Mindset om alles uit het leven te halen op welk gebied dan ook. Bij Reroot coaching groei je niet voor even, maar voor de rest van je leven!

Naomi Van Rulo

Simon pakt heel je levenstijl aan. Je leert natuurlijk alles over training, voeding en slaap, maar het belangrijkste van de coach: hij laat je zelf nadenken over alles en nadenken over wie jezelf bent en/of wil zijn. Hij neemt echt de tijd voor je en laat jezelf ontwikkelen op de manier die het beste bij je past. 

Leentje Beckers

Toen ik starte in dit team wist ik zo goed als niets over fitness en powerliften, maar 1 ding wist ik wel zeker.... En dat is dat ik hier alles over te weten wou komen en ook wou kunnen. 5 maanden later ben ik trots op mezelf wat ik al bereikt heb en dit op lichamelijk vlak maar ook psychisch sta ik sterker. En dit komt door dit geweldig team. De coaching is heel persoonlijk en echt op je eigen lichaam gericht zodat je het beste van jezelf kan geven en maken.