Over Reroot

Coaching

"The tree that would grow to heaven must send its roots to hell."

-Friedrich Nietzsche

Voeding

Bij Reroot Coaching begrijpen we dat voeding een essentiële rol speelt bij het bereiken van een gezonde levensstijl en het behalen van je persoonlijke doelen. Onze ervaren coaches zijn er om je te begeleiden op het gebied van voedingsleer en je te helpen bij het maken van weloverwogen keuzes die passen bij jouw unieke behoeften.

Tijdens onze coaching-sessies werken we samen met jou om je huidige eetgewoonten te evalueren en inzicht te krijgen in je persoonlijke doelen en uitdagingen.

We nemen de tijd om naar je te luisteren om een beeld te krijgen van je levensstijl, smaakvoorkeuren en eventuele voedingsbeperkingen. Op basis van deze informatie ontwerpen we een op maat gemaakt voedingsplan dat rekening houdt met je individuele behoeften en doelen.

We voorzien je van waardevolle kennis en praktische tips over evenwichtige voeding, portiegroottes, voedingsstoffen en het lezen van voedingsetiketten. We leren je ook hoe je gezonde keuzes kunt maken bij het boodschappen doen en uit eten gaan, zodat je op lange termijn succes kunt behalen.

Beweging

Onze toegewijde coaches zijn hier om je te begeleiden op het gebied van bewegingsleer en je te helpen een actieve en gezonde levensstijl te bereiken. Wij geloven in de positieve impact van beweging op je fysieke en mentale welzijn.

Bij het begin van ons coachingstraject zullen we de tijd nemen om jouw huidige fysieke conditie, trainingsgeschiedenis en eventuele beperkingen te evalueren. We willen een duidelijk beeld krijgen van waar je staat, zodat we een trainingsprogramma kunnen ontwikkelen dat veilig en effectief is.

Onze coaches zullen je begeleiden bij het uitvoeren van de juiste bewegingen en technieken om blessures te voorkomen en optimale resultaten te behalen. Ze zullen je ook helpen bij het stellen van realistische doelen en het creëren van een trainingsroutine die past bij jouw agenda en levensstijl.

Tijdens de coaching-sessies zul je nieuwe oefeningen leren en uitdagingen aangaan om je kracht, uithoudingsvermogen en flexibiliteit te verbeteren. Onze coaches zullen je aanmoedigen, motiveren en de nodige ondersteuning bieden om je te helpen het beste uit jezelf te halen.

Ontwikkeling

Onze coaches begrijpen dat fysieke training en voeding de basis vormen voor een gezonde levensstijl en persoonlijke groei. Door middel van persoonlijke coaching gaan we verder dan alleen het aanbieden van trainingsprogramma's en voedingsadvies. We werken met jou samen om je te helpen inzicht te krijgen in je doelen, uitdagingen en dromen.

Personal coaching met de focus op training en voeding gaat verder dan alleen de fysieke aspecten. Het heeft ook een positieve invloed op je mentale en emotionele welzijn. Onze coaches zullen je ondersteunen, motiveren en helpen bij het overwinnen van eventuele obstakels die je kunt tegenkomen tijdens je reis naar persoonlijke groei. Ze fungeren als jouw persoonlijke gids en inspiratiebron, terwijl je werkt aan het bereiken van een gebalanceerd en vervullend leven.

Als je klaar bent om jezelf te ontwikkelen en je potentieel te ontketenen door middel van personal coaching waarbij training en voeding centraal staan, neem dan vandaag nog contact met ons op. Samen zullen we werken aan een persoonlijk ontwikkelingsplan dat je helpt te groeien op zowel fysiek als mentaal niveau, en je leven transformeert op een manier die je nooit voor mogelijk had gehouden.

Over Reroot

Steven

Voor Steven betekent coachen het begeleiden naar een samen opgesteld doel. De acties van vandaag leiden naar de gewenste verandering. Korte termijn acties leiden naar een geruststellende ontwikkeling.

Simon

Coaching bij Simon staat voor ontwikkeling in het geheel. Fysieke en mentale weerbaarheid voor de toekomst is het doel. Verandering komt door de huidige aanpak in twijfel te nemen en gerichte keuzes te maken.

Kevin

Coaching bij Kevin is zichtbare resultaten neerzetten die ervoor onbereikbaar bleken. Maximale potentie uit een fysiek halen op een onderbouwde manier. Hij is de stok achter de deur voor maximale discipline en hard werk.

Geen excuses meer!  Het is tijd om prioriteit te geven aan jouw gezondheid en fitheid.  Plan nu jouw intakegesprek!

Boek nu

Onze klanten zien verbluffende resultaten
die jij ook kan ervaren

Mika Van Den Bongard

Een van de meest gepassioneerde coaches van Nederland en België onder 1 dak en dan ook nog eens altijd een topsfeer. Hier voel je vanaf moment 1 thuis

Shana Laenen

Dankzij de coaching van Simon en zijn persoonlijke aanpak ben ik niet enkel fysiek aan het groeien, maar ook mentaal! Hij luistert naar wat je te zeggen hebt en kijkt dan samen met jou naar hoe je optimaal kan groeien! Hij kwam voor mij op het juiste moment en heeft er voor gezorgd dat ik voor het eerst in mijn leven kan zeggen dat ik zelfvertrouwen heb!

Glenn Aussems

Het team, de coaching, de betrokkenheid, alle factoren zorgen voor niet alleen de fysieke growth, maar ook de mentale growth. 🖤

Chanou Leeters

Reroot Coaching is meer dan alleen coaching. Het is een soort thuiskomen. Zo warm en betrokken, maar vooral het feit dat ze niet alleen voor fysiek groeien gaan, maar juist voor groeien in Mindset om alles uit het leven te halen op welk gebied dan ook. Bij Reroot coaching groei je niet voor even, maar voor de rest van je leven!

Naomi Van Rulo

Simon pakt heel je levenstijl aan. Je leert natuurlijk alles over training, voeding en slaap, maar het belangrijkste van de coach: hij laat je zelf nadenken over alles en nadenken over wie jezelf bent en/of wil zijn. Hij neemt echt de tijd voor je en laat jezelf ontwikkelen op de manier die het beste bij je past. 

Leentje Beckers

Toen ik starte in dit team wist ik zo goed als niets over fitness en powerliften, maar 1 ding wist ik wel zeker.... En dat is dat ik hier alles over te weten wou komen en ook wou kunnen. 5 maanden later ben ik trots op mezelf wat ik al bereikt heb en dit op lichamelijk vlak maar ook psychisch sta ik sterker. En dit komt door dit geweldig team. De coaching is heel persoonlijk en echt op je eigen lichaam gericht zodat je het beste van jezelf kan geven en maken.